Tuomas Kettusen tukikonsertti lauantaina 11.4.2015

Keskustan kuhmolainen kansanedustajaehdokas Tuomas Kettunen järjestää tukikonsertin Kuhmo-talon Lentua-salissa lauantaina 11.4.2015 klo 19.00. Konsertin tuotolla tuetaan Kettusen vaalityötä. Konsertin esiintyjät ovat pääosin kuhmolaisia musiikinosaajia, jotka ovat lupautuneet esiintymään talkoohengessä osoittaakseen tukensa Kettusen vaalikampanjalle.

– Olen erittäin tyytyväinen tukijoukkojeni kanssa suunniteltuun tukikonserttiin, sillä konsertti osoittaa kuinka laaja-alaisesti Kuhmossa harrastetaan musiikkia, Kettunen sanoo.

Tuomas Kettunen on itsekin kuhmolaisen musiikkielämän kasvatti ja hän onkin harrastanut musiikkia koko ikänsä.

– Tukikonsertti lämmittää mieltä myöskin siinä mielessä, että olen saanut mukaan parhaat kuhmolaiset tyypit, joiden kanssa olen ikäni musiikkia harrastanut, Kettunen iloitsee.

Tukikonsertilla tuetaan vaalityötä, mutta konsertin myötä kansanedustajaehdokas Tuomas Kettunen haluaa myös muistuttaa siitä, että kulttuurin merkitys kasvaa vaikeina aikoina. Kulttuurin rahoitus on aina ollut matalalla tasolla ja tiettyjä tapahtumia olisi mahdotonta järjestää ilman riittävää tukea yhteiskunnalta.

– Kulttuurilla luodaan hyvinvointia ympäröivälle maailmalle ja etenkin vaikeina aikoina ihmiset tarvitsevat arjen kiireiden vastapainoksi laadukkaita ja edullisia kulttuuritapahtumia, Kettunen muistuttaa.

Konsertissa kuullaan musiikkia laaja-alaisesti aina puhallinmusiikista mieslaulajien kautta bigbandiin. Konsertin esiintyjäkaartiin kuuluu myös entinen maa- ja metsätalousministeri Martti Pura.